Direct zoeken

 
Vuurvlinderlaan 20

verkocht

Kenmerken

 • € 310.000 k.k.
 • Verkocht
 • Hoekwoning
 • 2001
 • 5
 • 4
 • 135 m²
 • 465 m³
 • 197 m²
 • field.Value
 • Nee

Beschrijving

Op zoek naar een woning met slaapkamer en badkamer op de begane grond?
Dan is dit uw kans!

In de nieuwbouwwijk Parijsch in Culemborg hebben wij een moderne geschakelde eindwoning met carport, oprit en tuin te koop. Deze ruime woning (465 m3) heeft een badkamer en slaapkamer op de begane grond en is ook geschikt voor mindervaliden.
Daarnaast is er nog een 2e badkamer en 3 slaapkamers op de eerste verdieping.

Het is ook mogelijk om de slaapkamer beneden eenvoudig bij de woonkamer te betrekken, zodat er een ruime living van maar liefst 40 m2 ontstaat.
Zo ziet u: het is mogelijk om deze woning geheel naar uw eigen hand te zetten.

Begane grond
Entree; hal met grote toiletruimte; toegang naar de inpandige berging en trapopgang; separate keuken; woonkamer; slaapkamer met toegang naar de badkamer. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van wastafel en douchegedeelte. Hier bevindt zich ook de wasmachineaansluiting.

Eerste verdieping
Ruime overloop naar de 3 slaapkamers (resp. ca. 14,5, 10 en 8,5 m2) en de badkamer. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van toilet, wastafel en douchegedeelte.

Tuin
De tuin ligt op het oosten en biedt vrij uitzicht op een groenstrook.

Bijzonderheden
Deze woning is ook geschikt voor mindervaliden.

Bouwkundige aspecten
- energielabel A
- CV ketel uit 2001
- woning is volledig geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazen
- bitumen lessenaarsdak

Tip: download ook de brochure voor nog meer informatie over deze woning.


Over Culemborg

Culemborg ligt centraal in Nederland, direct aan de autosnelweg A-2 en de rivier de Lek.
De steden Utrecht en 's-Hertogenbosch zijn bereikbaar per trein (ca. 20 min) vanaf station Culemborg of per auto via de A-2. Luchtthavens zoals Eindhoven, Maastricht, Amsterdam, Rotterdam, Weeze zijn eveneens op prettige rijafstand bereikbaar.

Vestingstad Culemborg heeft alle voorzieningen binnen handbereik. Naast het basisonderwijs zijn diverse vormen van buitengewoon en voortgezet onderwijs evenals voor- en naschoolse opvang en kinderdagverblijven.

Er is in Culemborg e.o. een actief verenigingsleven, watersportactiviteiten, moderne sportaccommodaties, zwembad, verschillende sportzalen, tennisparken, voetbalclubs, hockeyclub, golfbaan, jachthavens, etc.

Culemborg beschikt over diverse horecagelegenheden, gezellige terrassen, weekmarkt en een ruim aanbod aan gespecialiseerde en grootwinkelbedrijven. In het fraaie centrum van de vestingstad bevinden zich behalve een ruim en gevarieerd winkelaanbod, gemoedelijke straten, monumentale panden en de jachthaven.

De gemeente Culemborg telt ruim 27.500 inwoners en ligt in de Neder-Betuwe in de provincie Gelderland.

Kaart & Buurt