Direct zoeken

 
Lingedijk 33

verkocht

Kenmerken

  • € 299.000 k.k.
  • Verkocht
  • Hoekwoning
  • 1956
  • 4
  • 3
  • 85 m²
  • 260 m³
  • 395 m²
  • Ja

Beschrijving

Op een unieke plek gelegen hoekwoning met 3 slaapkamers, eigen oprit en diepe tuin op het zuiden te koop in Wadenoijen. De woning ligt op een perceel van maar liefst 395 m2.
Wie wil er nu niet zo’n uitzicht. Iedere ochtend genieten van de weilanden aan de overkant met de rivier De Linge. Dat is toch genieten.

De woning moet flink aangepakt worden, maar biedt volop mogelijkheden. U kunt de woning geheel naar uw eigen hand zetten.

De woning ligt erg gunstig: op ca. 1 minuut lopen van een bushalte. Het station Passewaaij ligt op een fietsafstand van ca. 5 minuten. Wadenoijen beschikt over een basisschool. Deze is op loopafstand van de woning. Ook zit er een supermarkt dicht in de buurt.
De overige boodschappen kunt u in het winkelcentrum Passewaaij of Westlede in Tiel doen. Deze liggen op ca. 8 minuten rijdafstand. Voor alle overige boodschappen en voorzieningen kunt u in Tiel zelf terecht.

Indeling
Begane grond
Hal met rechts de toiletruimte en de trap naar de 1e verdieping. U loopt rechtdoor de ruime aparte keuken in. Hier zit ook de toegang tot de kelder. De keuken heeft toegang tot de tuin. Vanuit de keuken loopt u links de woonkamer binnen. Wat direct opvalt is het fantastische uitzicht aan de voorkant. Maar ook het zicht op de achtertuin met de grote ramen en de terrasdeur mag er wezen.
Tip: betrek de keuken bij de woonkamer voor een ruimtelijk effect. Of bouw de woning aan de achterzijde uit voor nog meer leefruimte.

Eerste verdieping
3 slaapkamers waarvan 2 met vaste kast; de grote slaapkamer aan de achterzijde heeft tevens een ruim balkon. De badkamer is voorzien van een douchegedeelte met thermostaatkraan en een wastafel. Vanwege het raam kunt u er op een natuurlijke wijze ventileren.

Zolder
Via een vlizotrap komt u op de bergzolder. Hier hangt ook de CV-installatie.

Buitengedeelte
Er is een ruime voortuin en links naast de woning ligt een oprit. Hier kunt u meerdere auto’s parkeren. De berging die er nu staat kunt u verbouwen tot een volwaardige garage.
De diepe achtertuin ligt op het zuiden. Er is een verhoogd terrasgedeelte en via een trap komt u in de dieper gelegen tuin met achterom. Hier staat bovendien een in steen opgetrokken berging en een houten berging.

Bijzonderheden
- De woning betreft een voormalige huurwoning van Thius. Hierop zijn andere verkoopregels van toepassing.
- De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen.
- De gevels zijn nageïsoleerd.
- De CV-ketel is in 2019 geplaatst.
- Mogelijkheden om aan de achterzijde uit te bouwen.
- Mogelijkheid om een garage te plaatsen.


Interesse in een bezichtiging?
Bel ons op 0345 596210 of mail naar info@stavastplus.nl.

Kaart & Buurt